HUOM !

Lounasta ainoastaaan noudettuna take away rasioissa ( mieluiten ennakkotilattuna) ja kotiinkuljetuksella. Noutopöytä siis ei ole käytössä toistaiseksi.

lounaslistan löydät lounas-sivuiltamme.

Ilmajoen Kestikartano aloittaa paikan päällä syötävän arkilounaan lisäksi lounasruokakuljetukset torstaista 19.3.2020 alkaen korona-tilanteesta johtuen. Kuljetamme ruokia ma - pe klo. 11.00 - 13.30 välisenä aikana. Ruoat pakataan Kestikartanolla ja kuljetetaan lämpölaatikossa Kestikartanosta 5 km säteelle. Yhden annoksen (valinnainen lounas ja salaatti) kuljetuksineen hinta on 12.00€, mikäli tilaat kerralla 4 annosta, hinta on kuljetuksineen 45€. Annoksemme ovat runsaita.

Otamme ennakkotilauksia vastaan yksityisviestillä facebookissa,tekstiviestillä, whatsapilla numeroon 0408407900 tai sähköpostilla  kestikartano@gmail.com.

 

Tilaukset  kuljetuspäinänä klo 9.00 mennessä. Muista kertoa mitä lounasta haluat, tarkka toimitusosoite, montako annosta haluat sekä puhelinnumeron. Maksu käteisellä torstaina, perjantaista alkaen pitäisi toimia jo pankkikortti. Meiltä saa myös lounasta mukaan ma - pe lounasaikaan 10.30 - 13.00 itse haettuna.